top of page

ОТЗИВИ НА РУСКИ ЧИТАТЕЛИ:

 

“Благодаря Ви Маргарита за романа”Марина”. Сюжетът много ме развълнува, както беше в моята младост. Прииска ми се да обичам и да бъда обичана. Ако бях прочела романът по-рано, то бих могла да простя изневярата за да спася семейството си. Но бях горда и не можах да простя. Чрез преживяванията и болките, героите правят правилния избор. Книгата е увлекателна. Желая Ви творчески успехи.

С уважение: Людмила от Сиктифкар.”

 

 

“Вашата книга “Марина” много впечатли мен и моята майка. Чете се с лекота и огромно удоволствие. Сюжетът е много вълнуващ, и е добре, че краят на книгата е щастлив по своему. Благодарим Ви много!

   С нетърпение очакваме следващи издания.

   Анна и Наталия, Московска област.”

 

 

“Поздрави от Москва!!

 Благодарим на авторката за този истински разказ за женската съдба. Завиждаме с бяла завист на героинята Марина, че е имала щастието да изпита такива чувства, каквито би искала да преживее всяка жена, която прочита романа и заедно с това да има такъв мъж, който да разбере жената, да й прости и да помогне да съхранят това, което им е скъпо.  Считаме авторката на този романа “Марина” – Маргарита Пайкова – Монако, за таланлив писател, който задължително трябва да продължи творческата си дейност за благото на всички жени.

С голямо уважение от Людмила и Надежда от Москва”

 

 

 “С благодарности от читателката Наталия Мелихова от г.Минск, Беларус.

 Романът “Марина” е увлекателен и одухотворен. Чете се леко, но заедно с това съпреживяваш нелеката съдба на героите. Прекрасно е че има писатели, като Маргарита Пайкова – Монако, които пишат не шоу-литература, а реалистично и романтично едновреминно.

С уважение: Н. Мелихова”

 

 

“Добър ден,  Маргарита!...  Аз съм Ви много благодарна за романа “Марина” по две причини:

1. Започнах книгата в самолета, когато се прибирахме в нашата родина - Росия, град Новосибирск. Имаше силна турболенци и самолетът се люлееше от една на друга страна. Беше много страшно. Но аз четях

книгата Ви, не можех да я оставя. Това ме разсея докато всичко се успокои. 2. Това е впечатляващ роман за женското щастие, ако може да се каже на кратко.  Чете се много леко, историята на младата жена заинтригува и не оставя читателя. Наистина такива жени живеят сред нас. И защо жената е така устроена? Когато има всичко: съпруг, деца, състояние, нормални отношения в семейството, са й нужни други любовни емоции? Много жалко, че любовта й е била торкова кратка, а й се е искало още и още... А всичко се е върнало в предначертания кръг. Какъв морал, потвърждаващ народната мъдрост – За добро, добро не чакай!!! Или – Това, което имаме – не ценим, а когато го загубим – плачем!!! Желая ти късмет и още много вълуващи романи. Благодаря ти за романа “Марина”, той и до сега е в моята душа и в мислите!!!!!”

С уважение, Кожевникова Ольга Дмитриевна,

Директор на АНО "Център за детско-юношеско творчество "Подснежник" 

    

 

“С огромен интерес прочетох романа “Марина”. Емоционално!

Отделни страници ми се иска да прочитам отново и отново. Много ме трогна женската съдба на тероинята - Марина.

С уважение към автора:

Галина от Санкт-Петербург.

 

P.S. Бих искала романите на МАРГАРИТА ПАЙКОВА – МОНАКО да станат широко ИЗВЕСТНИ в РОССИЯ.”

Margarita Monaco 004
bottom of page